Veckorapport v.46

Nu är det bara lite drygt en vecka kvar till november lönen kommer, eller i mitt fall föräldrapeng. Blir lite blandade känslor att gå tillbaka till jobbet i januari, tråkigt att inte kunna spendera lika mycket tid med lillan här hemma, men samtidigt skönt att kunna bidra till hushållet lite mer pengamässigt. Framförallt kommer det bli grymt att kunna dubbla sparkvoten och få portföljen i rullning på riktigt!

Denna veckan har jag varit med om en riktigt tråkig affär, tänkte att eftersom G5 gått ner så mycket på kort tid är det snart dags för en uppstuds igen. Tji fick jag och den fortsatte ytterligare 15% ner och jag gick bet min investering. Nu är det inga stora pengar det handlar om, jag hade bara investerat lite mindre än 1% av portföljens värde, och förlorade 15% på dessa, vilket resulterar i ca 0,11% av portföljens totala värde.

Istället gick dessa pengar in i Tele2 som, om jag inte helt misstagit mig har en liten uppåt trend just nu, med RSI runt 70. Jag håller fortfarande på att försöka lära mig lite mer om teknisk analys och hur jag kan applicera detta för att få lite moment i portföljen.

Annars har totalvärdet i portföljen i stort sett stått still denna veckan. Till nästa vecka hoppas jag att Avanza inför gratis USA courtage på Black Friday så jag kan fylla på min utlandsportfölj lite. 

131 294 / 1 000 000

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.