Veckorapport v.45

Ännu en riktigt sur vecka har passerat och det är bara att konstatera att vi gått in i en lite mer nedstämd period, det återstår dock att se hur länge den varar innan det vänder upp igen. 

Denna veckan har ännu en stop loss utlösts och denna gången var det Bulten som tappat 15% från toppvärdet, hade inte så stor stek här utan det var bara 144 kr jag gick back.

Hälften av pengarna jag fick loss gick till att vikta upp Paradox litegrann inför rapporten som kommer på tisdag, hoppas att denna kommer bli succé då jag antagligen kommer dra ifrån SIX30RX lite ytterligare.

Går även i lite tankar på att inkludera K2A, Akelius och Klövern preffen bland kärninnehaven då direktavkastningen på samtliga kärninnehav kommer komma upp i 4%. Enda nedsidan jag kan se här är att det blir svårt att få ihop pengar till att göra ett köp i varje månad nu medans jag är på pappaledighet. Det hade varit fantastiskt om man kunde komma upp i att kärninnehavens årliga direktavkastning täcker en månads köp för samtliga av dessa.

131 287 / 1 000 000

2 svar på “Veckorapport v.45”

  1. Hej Humankapitalisten, och tack för kommentaren!
    Visst känns det alltid lite bättre när man klår index B-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.