Veckorapport v.44

Då var ännu en vecka lagd åt handlingarna… kan undra hur många gånger jag skrivit det nu? hursomhelst, mer lär det blir. 

Portföljen har verkligen fortsatt att tuffa på veckan som passerat, totalt upp ca 1,5% även fast både Volati och Akelius preffarna haft sin ex-dag.

Stop loss triggern jag haft på Swedbank triggade denna veckan och jag sålde innehavet med lite förlust, dock har kursen fortsatt ner även efter detta så det känns ändå helt ok. För pengarna som var investerade här gick jag in i G5 Entertainment som är en spelutvecklare/publisher för mobilspel. 

Jag har även uppdaterat mitt regelverk med en punkt som är att för alla bolag jag går in i, skall jag i förväg, förutom stop loss, ha satt upp en tydlig exit. Min tanke med G5 är att gå ut och ta hem vinst så fort jag går 15% plus. 

Hela meningen med denna strategin är att handla lite mer med aktier, bara för att det är kul och lära sig mer om fler bolag. Det är helt enkelt läropengar för att förstå marknaden lite bättre. Denna nya regel gäller dock inte för mina 10 kärninnehav som jag förhoppningsvis kommer hålla fast vid en väldigt lång tid framöver, om inget oförutsett händer såklart.

 

133 569 / 1 000 000

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.