Veckorapport v.4 -2018

Då har min näst sista föräldra vecka passerat och dagisinskolningen går som smort. Lillan älskar verkligen att vara och leka med de andra barnen på dagarna, även om det gör lite ont i pappahjärtat att lämna henne där några timmar. Men nu är det bara en vecka kvar innan jag går tillbaka till ett helt nytt jobb med nya kollegor och nya utmaningar, skall bli kanonkul!

Fick tipset av @Spartrollet att man kan göra lite marknadsundersökningar för att dra in lite extra pengar varje månad, så jag har signat upp mig hos både Blocketpanelen och GlobalTestMarket, sammanlagt har jag hittills samlat på mig poäng motsvarande ca 20 kr. Man måste komma upp i motsvarande 50 kr och 100 kr på Blocketpanelen och GlobalTestMarket för att man skall kunna plocka ut pengarna som en Paypal-check. 

I övrigt har rapportsäsongen dragit igång på riktigt, denna veckan höjde Investor, Castellum, Essity och Atlas Copco sin utdelning. Atlas Copco kom även med förslaget om en extrautdelning om 8 kr/aktie. Just nu motsvarar höjningarna för mig ca 140 kr extra om året. 

154 598 / 1 000 000